Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 19:10

ΕΕΔΕ: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη επιχειρήσεων στις 7 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας του προγράμματος, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και περισσότερα από 4.200 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 στο Αγρίνιο.

Εισηγητής της πρώτης ενότητας, «Οργανωτική Συμπεριφορά» είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης, ο οποίος έχει πολυετή πρακτική εμπειρία από το χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. Έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Της Ελλάδος, COSMOTE, Coca - Cola, Toyota, BP Oil Hellas, Avin Oil, Unilever Ελλάς, Johnson & Johnson, Βασιλόπουλος, Goody's A.E, Fiat Auto Ελλάς, Mercedes - Benz Hellas, Νηρεύς, Όμιλος Εταιρειών Βαρδινογιάννη, Ericsson, Aegean και Olympic Air.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στο Επιμελητήριο της Αιτωλοακαρνανίας. Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Αγρίνιο για την υλοποίηση του Προγράμματος.

Ακολουθούν testimonials από στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο link

http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.eede.gr

 

Διαβάστηκε 1389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.