Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:10 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 16:47

ΕΕΔΕ: Επένδυση στην τοπική οικονομία σε καιρούς κρίσης, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αγρίνιο, η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.  

Για 54 χρόνια, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης εκπληρώνοντας τις πραγματικές ανάγκες των Στελεχών Επιχειρήσεων.  Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε, οργάνωσε και προσέφερε στα Στελέχη τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός από τα δημοφιλέστερα Προγράμματα της αγοράς. Η συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ είναι επένδυση τόσο στους ανθρώπους και τη γνώση, όσο και στο μέλλον της τοπικής οικονομίας. 

Η πρώτη σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ξεκίνησε στην Αθήνα το 1989.
Η επιτυχία του και η μεγάλη ανταπόκριση των Στελεχών οδήγησε στη δημιουργία Τμημάτων σε Aλεξανδρούπολη, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Kοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σύρο, Φάρσαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χανιά.  Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει 4.200 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα.

Γιατί να επιλέξετε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ:
•  Προετοιμάζει και δίνει στο συμμετέχοντα σφαιρική γνώση γύρω από τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων

•  Εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους Διοίκησης
•  Αξιολογεί και προάγει την ήδη αποκτηθείσα γνώση
•  Αναγνωρίζεται από το σύνολο των επιχειρήσεων ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή
•  Δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία
•  Έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική πρακτική
•  Διαθέτει ένα άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία, οι οποίοι θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Αγρίνιο για την υλοποίηση του Προγράμματος

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 3.800€ μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ υπήρξε μια πολύτιμη εμπειρία. Βρήκα την ποιότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού να είναι εξαιρετική. Το πρόγραμμα είναι πολύ καλά σχεδιασμένο με στόχο να συνδυάζει την ακαδημαϊκή διδασκαλία με την πρακτική (case studies).  

Το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν τόσο το ηγετικό τους προφίλ όσο και τις γενικές διοικητικές ικανότητες τους μέσα από ένα εξαιρετικά διαδραστικό περιβάλλον. Η παρακολούθηση είναι ευέλικτη και ταυτόχρονα ισορροπημένη σε σχέση με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των στελεχών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μερικά από τα πλέον δυναμικά και αξιόλογα στελέχη από διαφορετικούς κλάδους και να μοιραστώ εμπειρίες και best practices. Το στοιχείο αυτό από μόνο του αποτελεί εκπληκτικό asset που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στους συμμετέχοντες που θέλουν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.

Δημήτριος Γιανσακίδης

 

Regional Manager North Greece, BRITISH AMERICAN TOBACCO

 

Έχοντας πάρει την απόφαση να ενισχύσω τις γνώσεις μου με ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα της ΕΕΔΕ.  Η εκπαιδευτική εμπειρία που μου προσέφερε αλλά και οι χρησιμότατες γνωριμίες που, έκαναν την ειδοποιό διαφορά στην επαγγελματική και προσωπική μου εξέλιξη.

Το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό διδάσκει το πώς πρέπει να λειτουργεί ο σύγχρονος Μάνατζερ. Συνδυάζει βέλτιστες εφαρμοσμένες πρακτικές με τις πλέον σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων.  Τέλος, δεδομένου ότι το πρόγραμμα προσελκύει στελέχη από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, δημιουργεί συνέργειες με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ευρύτερου πεδίου γνώσεων για τους συμμετέχοντες.

Παύλος Tσιλιγιάννης

 

National Sales Manager, Dermatology, NOVARTIS (HELLAS) S.A.C.I.

 

Διαβάστηκε 1410 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 17:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.