Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 23:06

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 12.000 άνθρωποι χόρεψαν σε ποντιακούς ρυθμούς στην ΔΕΘ - Στόχος το ρεκόρ Γκίνες [φωτό & βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον οργανισμό Γκίνες θα αποστείλουν το οπτικοακουστικό υλικό οι διοργανωτές ώστε να κρίνει και να αποφασίσει αν η χθεσινή βραδιά αξίζει να συμπεριληφθεί στα ρεκόρ. Περισσότερα από 12.000 άτομα χόρεψαν τον γνωστό ποντιακό χορό Ομάλ στις εγκαταστάσεις της 81ης ΔΕΘ.

Μέσα σε 10 λεπτά, εξαντλήθηκαν τα 10.000 καρτελάκια που έδωσε ο οργανισμός του Γκίνες, για την καταμέτρηση των συμμετεχόντων. Τα καρτελάκια έγραφαν τον αριθμό συμμετοχής, ενώ  ο καθένας θα το κρατήσει ως ενθύμιο, καθώς το καρτελάκι έγραφε «ήμουν και εγώ». 

Ο ακριβής υπολογισμός συμμετεχόντων δεν μπόρεσε να γίνει ακόμα, όμως μιλάμε για πάνω από 12.000 άτομα. Δεν σχηματίστηκε απλά μόνο μια αλυσίδα ανθρώπων, αλλά σε μερικά σημεία υπήρχαν και πέντε σειρές που χόρευαν «Ομάλ». 

Οι διοργανωτές, θα αποστείλουν το οπτικοακουστικό υλικό στον οργανισμό Γκίνες, ώστε να κρίνει και να αποφασίσει αν η χθεσινή βραδιά αξίζει να γραφτεί στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες. 

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.