Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 18:28

Ετοιμη η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο, και στην εκπομπή «Οικονομία στο Κόκκινο» ανακοίνωσε πως είναι ήδη έτοιμη η πλατφόρμα, η οποία θα δέχεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των δικαιούχων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.keaprogram.gr

Η Θεανώ Φωτίου επεσήμανε ότι θα λειτουργούν πλήρως 254 κέντρα εξυπηρέτησης σε όλη την επικράτεια από την 1 Ιανουαρίου του 2017, στα οποία θα παρέχεται υποστήριξη και θα ενημερώνονται οι δικαιούχοι για τα προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης.


Ενδεικτικά, η αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι μια τετραμελής οικογένεια δικαιούται έως και 400 ευρώ μηνιαίως, ένα ζευγάρι έως και 300 ευρώ, ενώ το κοινωνικό επίδομα για ένα άτομο θα φτάνει έως και τα 200 ευρώ μηνιαίως.
Μάλιστα η υπουργός σημείωσε ότι η σχετική πλατφόρμα ελέγχου των δικαιούχων υπολογίζει τα εισοδήματα του τελευταίου εξαμήνου και όχι εισοδήματα παλαιότερων ετών.

www.dikaiologitika.gr

 

Διαβάστηκε 1313 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 19:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.