Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 21:12

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (2-1). Δηλώσεις Προπονητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: «Άδικο να μην κέρδιζε ο ΠΑΟΚ»

Δεν… μέτρησε τα λόγια του ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού αποθέωσε τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως το σκορ τον αδικεί καθώς ήταν ανώτερος σε όλο το διάστημα του αγώνα.

mantzoyrakisi

Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε θα είναι το φετινό σύμφωνα με τον Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έσπευσε να υποστηρίξει πως ο σημερινός του αντίπαλος άξιζε να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η αρχή μας δεν ήταν καλή. Ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και μετά ήμασταν σε τρικυμία. Δεν δικαιολογείται για την ποιότητα μας. Ήμασταν πολύ κακοί και μπορούσαμε να φάμε κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά παρά τις προσπάθειες μας ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ανώτερος.

Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Δημιούργησε τουλάχιστον 6 ευκαιρίες και αν η στραβοκλωτσιά έμπαινε μέσα θα ήταν άδικο για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν το πρόβλημα ήταν το γρήγορο γκολ του ή ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων: «Δεν θέλω να μειώσω τον ΠΑΟΚ για την απόδοση του. Απλά όταν μία ομαδα έρχεται με αμυντικούς προσανατολισμούς και δέχεται τόσο νωρίς γκολ είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Δεν έχουμε κανένα επίσημο παιχνίδι μέσα στην χρονιά, αλλά θα βελτιωθούμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τους διεκδικητές του τίτλου: «Υπάρχουν πολλές αλλαγές στα ρόστερ των μεγάλων ομάδων. Ενισχύθηκαν και μείωσαν την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Χρόνια έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άρρωστος στο κέντρο και πλέον έχει φύγει η αρρώστια και ο ΠΑΟΚ παίζει γρήγορα και βγάζει πολλές σωστές πάσες προς την επίθεση. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει πολλά καλά στοιχεία και μαζί με την ΑΕΚ θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

unnamed

Ίβιτς: «Ήμασταν σοβαροί μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά. Θα το διορθώσουμε»

Ευχαριστημένος με μοναδική εξαίρεση την χαλάρωση των τελευταίων λεπτών έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως δήλωσε στη Nova, στη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό.
«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Κάναμε καλό παιχνίδι. Είχαμε κατοχή μέχρι τα τελευταία λεπτά. Είχαμε σοβαρότητα μέχρι τα τελευταία τρία λεπτά, θα το διορθώσουμε στη συνέχεια για να έχουμε από εδώ και πέρα σε ολόκληρο το ματς», είπε ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1699 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 21:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.