Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 00:17

Προορισμοί διακοπών αυστηρά μόνο για ... άντρες [φωτό]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αμετανόητοι εργένηδες: Lifestyle επιλογή ή φόβος δέσμευσης; Οι άνδρες με το προφίλ του αθεράπευτα εργένη είναι γνωστοί σε όλους μας. Άλλοι με το πρόσχημα ότι «δεν έχουν ακόμα συναντήσει την κατάλληλη» και άλλοι λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω για να κάτσουν μόνο με μία», μία μερίδα ανδρών δηλώνει απρόθυμη να δεσμευτεί σε μία γυναίκα και να καταπιεστεί σε μία σχέση. 

Έτσι ολοένα και περισσότεροι άνδρες εντάσσονται στο κλαμπ των αιώνιων εργένηδων. Άντρες που φοβούνται ότι θα χάσουν πολλές εμπειρίες ζωής αν δεσμευτούν με μία γυναίκα και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί της. Αυτή είναι μία λογική ανησυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν αρκετές πόλεις και τουριστικά αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο που προορίζονται για single άντρες και μόνο.

Από τη Στοκχόλμη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι δέκα προορισμοί που ακολουθούν θεωρούνται, σύμφωνα με το the Richest, ιδανικά μέρη για να πάτε όσο είστε ελεύθεροι. Καλώς ήρθατε στον θαυμαστό κόσμο των εργένηδων...

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

mar-rio

Γεμάτο από τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες του κόσμου, το Ρίο ντε Τζανέιρο αποτελεί τον παράδεισο των ανδρών. Σύμβολο διασκέδασης, φαντάζει με παράδεισο, όπου οι ηδονές προσφέρονται απλόχερα στην αμμουδιά, στο γρασίδι του Μαρακανά, στα στέκια της σάμπα και στο ξεφάντωμα του διασημότερου Καρναβαλιού στον κόσμο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Μαϊάμι, Φλόριντα

mar-miami

Έχει χαρακτηριστεί η Μέκκα της Φλόριντα. Με το που πατήσει κανείς το πόδι του στο Μαϊάμι θέλει να χαλαρώσει. Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει κάποιες μέρες στην South Beach, απολαμβάνοντας τον ήλιο αλλά και τα καλογυμνασμένα κορίτσια και αγόρια που κάνουν τζόγκινγκ στους άνετους δρόμους; Δεν είναι μια πόλη που έχει ιστορία και κληρονομιά όπως οι άλλες πόλεις σε αυτή τη λίστα, αλλά έχει τη δική του γοητεία. Απέραντες παραλίες, πολυχρωμία και ασταμάτητη διασκέδαση. Εκεί βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα και στριπ κλαμπ του κόσμου. Ένα είναι το βέβαιο στο Μαϊάμι, ότι «ο κόσμος είναι δικός σου», όπως είπε και ο Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο».

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

mar-bangok

Η Μπανγκόκ μπορεί να είναι γνωστή για τα ιστορικά της μνημεία, τους ναούς και τους αρχαιολογικούς της χώρους αλλά δεν υστερεί σε εστιατόρια, όπου μπορεί κανείς να γευτεί την παραδοσιακή κουζίνα, και σε νυχτερινή ζωή. Στα ατού της πόλης είναι και οι χαμηλές τιμές.

Βαρκελώνη, Ισπανία

mar-barcelona

Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη που έχει τα πάντα. Όμορφες θάλασσες, ιστορικά μνημεία και πολλά βραδινά μαγαζιά που υπόσχονται να απογειώσουν την διασκέδαση. Η Βαρκελώνη είναι ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των νέων καθώς η πόλη τους εγγυάται ότι θα περάσουν καλά. Η καλύτερη εποχή για να πάει κανείς είναι από το Μάιο μέχρι τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο.

Κανκούν, Μεξικό

mar-cancun

Το Κανκούν φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες με λευκή άμμο. Ιδανική εποχή για την πόλη θεωρείται από τον Δεκέμβριος μέχρι τον Απρίλιο. Η πόλη θεωρείται ελκυστικός προορισμός για τους singles, καθώς υπάρχουν πολλά θέρετρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν καλή παρέα ενώ παράλληλα αποτελεί ένα μέρος για χαλάρωση.

Λας Βέγκας, Νεβάδα

mar-las-vegas

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ονομάσει το Λας Βέγκας «αμαρτωλή πόλη» και «παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης». Το ωραίο με το Λας Βέγκας είναι ότι και οι άντρες και οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό τον μέρος θέλουν να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν οπότε όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλούς ομοϊδεάτες τους. Το φαγητό στα εστιατόρια είναι υπέροχο. Κάθε ξενοδοχείο έχει ένα μεγάλο κλαμπ, για όσους δεν θέλουν να χάσουν χρόνο ψάχνοντας για ένα μέρος να βγουν το βράδυ.

Βερολίνο, Γερμανία

mar-berlin

Μπορεί αρχικά να φαίνεται ένα όχι και τόσο ελκυστικό μέρος, αλλά το Βερολίνο είναι ένας παράδεισος με ωραίες γυναίκες από όλο τον κόσμο και ένας ιδανικός προορισμός για τους νεαρούς single. Όπως στην Ίμπιζα, έτσι κι εδώ διοργανώνονται μερικά από τα καλύτερα πάρτι με γνωστούς Dj να παίζουν μουσική και να ξεσηκώνουν τους θαμώνες. Αναμφισβήτητα, η βραδινή ζωή σε συναρπάζει.

Ίμπιζα, Ισπανία

mar-ibiza

Το διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο party island, εκεί που η διασκέδαση «γράφει ιστορία» κάθε καλοκαίρι και οι jet setters καταφθάνουν από κάθε γωνιά της γης κλέβει την παράσταση. Το νησί της Ίμπιζα υπογράφει την πεμπτουσία του clubbing στη Μεσόγειο. Η Ίμπιζα είναι το νησί της διασκέδασης, των όμορφων και εναλλακτικών παραλιών αλλά και το στέκι όλης της παγκόσμιας ελίτ. Ίμπιζα σημαίνει… ατελείωτο πάρτι. Όποιος την επισκεφθεί θα δει από κοντά το μεγαλύτερο nightclub του κόσμου, το Privilege, το οποίο χωράει περισσότερα από 10.000 άτομα. Κατά την περίοδο Ιουνίου- Οκτωβρίου, οι μεγαλύτεροι Dj παίζουν στα πιο δημοφιλή κλαμπ του νησιού και πανέμορφα κορίτσια χορεύουν στους ρυθμούς τους.

Στοκχόλμη, Σουηδία

mar-stockholm

Η Στοκχόλμη φημίζεται για τα μουσεία, τις γκαλερί και την μοντέρνα αρχιτεκτονική. Τα πάρτι στη Στοκχόλμη είναι απλά μοναδικά. Εκεί βρίσκεται και η καλύτερη EDM (Electronic Dance Music) σκηνή στον κόσμο. Η πόλη είναι γνωστή και για τα πανέμορφα ξανθά κορίτσια της τα οποία ανεβάζουν την θερμοκρασία στο κόκκινο.

Μόντρεαλ, Καναδάς

mar-montreal

Ποιος άντρας θα μπορούσε να επισκεφθεί το Μόντρεαλ και να αντισταθεί στις όμορφες γυναίκες με την σαγηνευτική γαλλική προφορά; Ίσως και κανένας. Βέβαια, για να είμαστε αντικειμενικοί δεν είναι μόνο το ωραίο φύλο που κάνει την πόλη έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό αλλά και η ίδια η πόλη. Όσο για τη νυχτερινή ζωή, τα κλαμπ και ιδίως τα στριπ κλαμπ δεν θα αφήσουν τον αντρικό πληθυσμό παραπονεμένο.

Διαβάστηκε 2691 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.