Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 22:25

Aλλαγές στα Πρωτοδικεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τις πρόσφατες κρίσεις από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές σε Πρωτοδίκες και Αντιεισαγγελείς στα Πρωτοδικεία. Προαγωγές και μετακινήσεις ανακοινώθηκαν και οι τοποθετήσεις θα γίνουν από Σεπτέμβριο, με την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Σαμουρκασίδου.
Aπό τους νεοπροαχθέντες Πρωτοδίκες στο Πρωτοδικείο Αγρινίου τοποθετείται ο Γεώργιος Παπαβασιλείου και στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ο Πρόδρομος Πιπερίδης και η Αντωνία Τσουτσουλη.
Αναφορικά με τους Πρωτοδίκες η Αναστασία Παπαδοπούλου από το Αγρίνιο μετακινείται στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.  Η Πανωραία Σπανού από το Μεσολόγγι στο Πρωτοδικείο Αιγίου και οι Πρωτοδίκες στο Μεσολόγγι Δημήτρης Μπαγατέλας, Μαρία – Ζωή Σαραντοπούλου, Νικολέτα Διγώνη μετακινούνται στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Αντίστροφα στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου από την Πάτρα μετακινούνται  η Κωνσταντούλα Αλπέντζου και ο Γεώργιος Ντζάλας,.
Αναφορικά με τους Πρόεδρους Πρωτοδικών η Ελένη Τσερούλη και η Θεοδώρα Θεοδοσιάδου από το Αγρίνιο μετακινούνται στο Πρωτοδικείο Κοζάνης και Λαμίας αντίστοιχα. Αντιθέτως στο Πρωτοδικείο Αγρινίου θα έρθουν η Πολυξένη Μαρία Παπασαραντοπούλου και ο Χρήστος Χατζηκωνσταντίνος.  Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα έρθει ο Αντώνης Αλαπάντας (από το Πρωτοδικείο Πειραιώς)

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2740 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 01:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.