Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 22:23

Ενημερωτικό εργαστήρι για την καλύτερη διαχείριση του νερού στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αγρινίου (Δ.Ε.Υ.Α.Α.)  καλούν σε συμμετοχή στο εργαστήριο που διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος  ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ. την Τετάρτη 27 Μαΐου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Μεγάλης Χώρας-τέρμα), από τις 17:00 έως τιε 21:00.

Να ενώσουμε την φωνή μας για το Νερό λέει η σχετική ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στόχος του εργαστηρίου είναι να συζητήσουμε τα κύρια ζητήματα σχετικά με το αστικό νερό, την ύδρευση και αποχέτευση στο Δήμο Αγρινίου και να διερευνήσουμε πιθανές λύσεις και ιδέες για την καλύτερη διαχείρισή του. Η συμμετοχή σας ως φορείς και ενεργοί πολίτες θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του νερού στην πόλη σας.

Το εργαστήριο διοργανώνεται από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αγρινίου (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) στο πλαίσιο του προγράμματος  ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ 

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1907 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.