Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 23:56

Η Ισπανίδα Ava Fiore λέει τα αθλητικά νέα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο [φωτό]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ava Fiore είναι νέα, όμορφη, πρώην πυγμάχος και έχει μανία με τα αθλητικά. Όλα αυτά σε συνδυασμό σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί και να εκφράσει το μεγάλο της πάθος μέσω διαδικτύου λέγοντας με έναν πολύ ιδιαίτερο τις αθλητικές ειδήσεις μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram.

Τι κάνει λοιπόν; Ανεβάζει βιντεάκια στα οποία είναι ημίγυμνη και λέει τις αθλητικές ειδήσεις καλύπτοντας επίμαχα μέρη του σώματός της και κυρίως το στήθος της με… ο, τι βρίσκει στο ψυγείο της. Όπως λέει η ίδια μην σας ξεγελάει η εμφάνιση με την οποία επιλέγει να πει τα αθλητικά νέα καθώς είναι πολύ μυημένη και ενημερωμένη και ξέρει τι λέει στο κοινό που την παρακολουθεί ενώ σε αυτό την βοήθησαν και τα αδέρφια της που την έκαναν από μικρή να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Βέβαια είναι άγνωστο αν θα είχε τους πάνω από ένα εκατομμύριο followers που έχει σήμερα στο Instagram εάν δεν έλεγε τις ειδήσεις με αυτή την αμφίεση. Η νεαρή με καταγωγή από Ισπανία αλλά και Σικελία καθηλώνει το ανδρικό κοινό που θέλει να δει ένα εναλλακτικό αθλητικό δελτίο διαδικτυακά αλλά είναι μάλλον απίθανο να παρακολουθούν εντελώς αυτό που λέει.

Η κάθε της ανάρτηση είτε είναι βίντεο με αθλητικές ειδήσεις είτε φωτογραφίες εισπράττει χιλιάδες likes και σχόλια κυρίως βέβαια από άνδρες που είναι και φανατικοί θαυμαστές της. Και ενώ σε πολλά βίντεο που ανεβάζει αρχικά εμφανίζεται ντυμένη, ξαφνικά ως δια μαγείας μένει με τα απολύτως απαραίτητα ή και λιγότερα αποπροσανατολίζοντας όποιον παρακολουθεί την είδηση που μεταδίδει. Εκτός από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα η Ava Fiore διαθέτει και την δική της ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες, τα νέα και τις εμφανίσεις της. Όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες δεν διστάζει να κάνει αλλαγές επάνω της όπως το χρώμα των μαλλιών της ή κάποια αισθητική παρέμβαση καθώς δεν αρκείται σε όσα της χάρισε η φύση…

Το σίγουρο είναι πως έχει το δικό της φανατικό κοινό που ενημερώνεται για τα αθλητικά γεγονότα από την ίδια με έναν ομολογουμένως διαφορετικό τρόπο…

fiore3fiore4fiore2fiore5fiore6fiore7fiore8fiore9fiore10

 
Διαβάστηκε 7364 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.