Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 17:54

Π. Ζωντός : “Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στον «Χ. Τρικούπη»”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι κι αν ήταν νεοφώτιστος στην Γ” εθνική; Ο ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης μπήκε δυναμικά στις εθνικές κατηγορίες και με το… καλημέρα τερμάτισε στις θέσεις που οδηγούσαν στη Β” εθνική. Πλέον η ομάδα του Μεσολογγίου προετοιμάζεται για μία ιστορική σεζόν και ο τεχνικός, Παναγιώτης Ζωντός, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την περσινή πορεία του Χαρίλαου Τρικούπη αλλά και για την μεγάλη πρόκληση που είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την περσινή πορεία της ομάδας, η οποία αν και νεοφώτιστη κέρδισε την άνοδο

«Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για την πόλη και τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν και πιο παλιά στη Γ εθνική, όμως δεν είχε ιδιαίτερες επιδόσεις. Η ομάδα στήθηκε με ένα υλικό κατάλληλο για την κατηγορία, όμως ήταν καινούρια ομάδα με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται λίγο μπερδεμένη σε ρόλους, καθώς ήταν νωρίς στη σεζόν. Σε εκείνο το σημείο ήρθε η συνεργασία μου με τον σύλλογο και με σταθερά βήματα καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Ευτυχώς είχαμε μικρές απώλειες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και τότε βρήκαμε τον χρόνο να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες και σε κάποιες ειδικές καταστάσεις. Μέσα στο 2016 κάναμε μόλις δύο ήττες κι αυτές ήταν σε εκτός έδρας παιχνίδια στον πόντο».

Για την παρθενική συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη στο πρωτάθλημα της Β” εθνικής

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Οι άνθρωποι αγαπάνε πραγματικά την πόλη και τον σύλλογο κι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Κάπου εκεί μπαίνει ο δικός μου ρόλος που προσπαθώ να μετριάσω τις καταστάσεις.
Ο στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Το αποτέλεσμα θέλουμε να έρχεται μέσα από μία διαδικασία όμορφου μπάσκετ, καθώς το ίδιο έγινε και πέρσι με αποτέλεσμα να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς. Επιδίωξη μας είναι να συνδυάζουμε νίκες και όμορφο θέαμα».

Για την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού

«Κρατήσαμε από πέρσι έναν βασικό κορμό έξι παικτών. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι συνέχεια και συνέπεια πραγμάτων οπότε ήταν φυσιολογικό κάποια παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο προπονητή κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Από εκεί και πέρα στον σχεδιασμό που φτιάξαμε ήταν να αποκτηθούν ακόμα τέσσερις παίκτες. Ήδη έχουμε υπογράψει με δύο νέους παίκτες (Τοπουζίδης, Γιώργος Παπαδιονυσίου) και μας απομένουν λίγες κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το παζλ. Το χαρακτηριστικό των παικτών που έρχονται είναι ότι όλοι τους είναι νέοι και έχουν φιλοδοξία να παίξουν μπάσκετ».

Διαβάστηκε 1136 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.