Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:46 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Μαϊος 2015 23:34

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στo Κοινοτικό γραφείο του Αγ.Κών/νου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ικανοποιητική προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτ/νιας στo Κοινοτικό γραφείο του Αγ.Κών/νου.
Στην αιμοδοσία συμμετέχουν μια ιατρός και δύο νοσηλεύτριες του Γ.Ν.Αγρινίου.
Στην αίθουσα συνεργάτης του aerasnews.gr συνάντησε τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Μαμασούλα Κωνσταντίνος,ο οποίοι δήλωσαν
ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στην πολύ σημαντική αυτή δράση, όχι μόνο σήμερα αλλά από το ξεκίνημα του συλλόγου.Μας υπενθύμισε επίσης ότι ένα περίπου μήνα μετά την ίδρυση του συλλόγου έγινε η πρώτη δωρεά οργάνου από Αγρινιώτη,και ότι η μεταμόσχευση εξελίχθηκε με επιτυχία.Δήλωσε ότι θα συνεχιστούν οι δράσεις του συλλόγου ώστε να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος, και ο σύλλογος να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες καθημερινές ανάγκες.

Φυσικά να τονίσουμε και την ανταπόκριση των γιατρών,των νοσηλευτών και των οδηγών του τμήματος αιμοδοσίας, του Γ.Ν.Αγρινίου οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται θετικά σε όλες τις σημαντικές δράσεις των συλλόγων.
aim1

aim2aim3aim4aim5

πηγή: http://aerasnews.gr

Διαβάστηκε 2261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.