Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 01:02

Η 21χρονη που ''μαγεύει'' το Instagram με την πίσω όψη της (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι φωτογραφίες της στο Instagram με στιγμές που κάνει γυμναστική φορώντας το κολάν της και τα αθλητικά παπούτσια την έκαναν διάσημη και μετράει πλέον πάνω από 5 εκατομμύρια followers. Αρκεί μια φωτογραφία της με μια μπάλα γυμναστικής ή τη στιγμή που κάνει γιόγκα για να πάρει στα αμέσως επόμενα λεπτά χιλιάδες likes.

 
Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η Jen Shelter από τις πρώτες μέρες που άνοιξε το λογαριασμό της είχε προκαλέσει αίσθηση και οι διαδικτυακοί της φίλοι αυξάνονταν συνεχώς. Όταν έφτασε τους 300.000 followers άρχισαν να έρχονται και προτάσεις από διαφημιστικές για να προωθεί αθλητικά προϊόντα και είδη διατροφής μέσω του Instagram. Ανάμεσα στις εταιρίες που συνεργάζεται υπάρχουν πολύ γνωστές όπως η Nike, η New Balance κ.α. Η 21χρονη κερδίζει πλέον πολλά χρήματα από τις χορηγίες.
 
Η ίδια παραδέχεται ότι στις φωτογραφίες επικεντρώνεται στα καλοσχηματισμένα oπiσθιά της ενώ λέει ότι δεν θέλει να δείχνει και πολύ το πρόσωπο της. "Τα oπiσθιά μου είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και όχι πλαστικής παρέμβασης. Το μόνο σημείο στο σώμα μου που έχω κάνει επέμβαση είναι η μύτη μου" διευκρινίζει η Jen.
 
Όνειρό της είναι να κυκλοφορήσει όργανα γυμναστικής που θα φέρουν το όνομά της ή να δημιουργήσει μια αλυσίδα γυμναστηρίων. Η μητέρα της δήλωσε για την κόρη της: "Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτήν. Δεν ήθελε να πάει στο κολέγιο και κατάφερε να φτιάξει τη ζωή της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης. Το ότι έγινε διάσημη με αυτόν τον τρόπο αποτελεί πηγή έμπνευσής για πολλούς ανθρώπους".

 http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1967 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.