Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 18:14

Μικρές-μικρές φωτογραφικές στιγμές από το Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μικρές στιγμές είναι εκείνες που συνθέτουν την μεγάλη εικόνα σε έναν άνθρωπο. Αυτές είναι που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα του καθενός και αυτές είναι γενικότερα που κάνουν τη διαφορά. 

Σε μία πόλη που, όπως όλες, χαρακτηρίζεται από την ρουτίνα και από τηνκαθημερινότητα του καθενός, η αποτύπωση των μικρών στιγμών στον φωτογραφικό φακό του Νίκου Πατερέκα δίνουν μία άλλη οπτική.

paterekas-(9)

 

Δίνουν μα «ανάσα» διαφορετικότητας στην απλή καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι.

Ο Νίκος, εδώ και αρκετό καιρό, ασχολείται ενεργά με την φωτογραφία, έχει πάρει μέρος σε πολλά λευκώματα και αποτυπώνει στον φακό του μικρές στιγμές από την καθημερινότητα της πόλης με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους, τα ζώα και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Το λεγόμενο και street photography είναι ένα πρωτοποριακό είδος φωτογράφισης, το οποίο ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να ακολουθούν, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Άλλωστε αποτυπώνοντας στιγμές από την ζωή της πόλης καταλαβαίνεις εύκολα ότι δεν είναι όλα τόσο απρόσωπα και μονότονα…

Δείτε μερικές στιγμές στην πόλη του Αγρινίου μέσα από το φακό του αξιόλογου φωτογράφου Νίκου Πατερέκα (NP):

 

 

πηγή: http://agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2858 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.