Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 22:44

Παράταση για τις αιτήσεις του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

p>Παράταση 10 ημερών αποφάσισε το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Έτσι, όσοι θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.

Στο μεταξύ, τις 212.897 έφτασαν οι αιτήσεις. Οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν την επιδότηση σίτισης (84.442), ακολουθούν αυτές που αφορούν το επίδομα ενοικίου (2.610) και τελευταίες είναι αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρική ενέργειας (1.569).

Οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να κάνουν αιτήσεις για τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, επίδομα ενοικίου και επιδότηση σίτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, είτε μόνοι τους, είτε σε ένα ΚΕΠ, ΕΔΩ, με τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποιούν για το Taxisnet.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2131 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.