Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 23:50

Ημερίδα στο Αγρίνιο για τον μητρικό θηλασμό και τον φυσιολογικό τοκετό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Eθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/groups/aitoloakarnania.thilasmos/?ref=bookmarks)  διοργανώνει στις 14 Ιουνίου 2014,ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην pρώην Τράπεζα της Ελλάδος, Αναστασιάδη 1, στο Αγρίνιο την πρώτη της ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, φυσιολογικό τοκετό και φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή (vbac).

Ομιλητές της ενημερωτικής ημερίδας θα είναι: η κυρία Μπαλάσκα Αικατερίνη IBCL-Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού, η κυρία Κάκκαλη Ελένη Μαία και η κυρία Νούσια Κωνσταντίνα MSc Μαία εξειδικευμένη στον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή (vbac).

H ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφερει ακόμη:

«Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η ημερίδα μας, καθώς και για την διάθεση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αλλά και τις μανούλες μας που βοηθούν εθελοντικά στην επίτευξη του στόχου μας που είναι καθαρά ενημερωτικός και ενδυναμωτικός!

Καλούμε κ εσάς προς ευγενή χορηγία για την προβολή και προώθηση της ενημερωτικής μας ημερίδας προκειμένου να διευρυνθεί-μεταδωθεί ακόμη περισσότερο και να έρθουν κοντά μας εκείνη την ημέρα όσο το δυνατόν περισσότερες μητέρες προκειμένου να αφυπνιστούν σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και φυσιολογικό τοκετό σε μία εποχή που το ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικό βάλλεται έναντι της ιατρικοποίησής του και της θυσίας του στον βωμό του χρήματος.»

Την δράση υποστηρίζει επικοινωνιακά το agriniopress.gr

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.