Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 17:55

«Η άλλη όψη» (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 11 Ιουλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Η άλλη όψη» της Ρόζαμουντ Πίλτσερ

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 11 Ιουλίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η άλλη όψη
Η Έμα Λίτον δεν μπορούσε να βρει άκρη με τη ζωή της αν δεν ξεκαθάριζε ποια ακριβώς ήταν η θέση της στην καρδιά του πατέρα της, του ζωγράφου Μπεν Λίτον. Eίχε πάει σχολείο στην Ευρώπη από δεκατεσσάρων χρονών, έπειτα βρήκε δουλειά στο Παρίσι, αλλά συνεχώς αναρωτιόταν τι έκανε ο διάσημος πατέρας της πότε στην Ιαπωνία, πότε στην Αμερική, πότε στο σπιτάκι τους στην Κορνουάλη.
Ακόμα κι όταν γνώρισε τον Ρόμπερτ Μόροου, το γοητευτικό γκαλερίστα, και ξανασυναντήθηκε με τον ετεροθαλή αδερφό της, πάλι ένιωθε την ανάγκη να βρει την αλήθεια για το παρελθόν της.
Ίσως όμως η Έμα καταλάβαινε, έστω κι αργά, ότι εκείνο που έπρεπε να μάθει ήταν η αλήθεια για τον εαυτό της κι ότι το πρώτο βήμα στην αγάπη είναι ν’ αφήνεις τον άλλο ελεύθερο.

Διαβάστηκε 1800 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.