Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 17:32

ΠΑΕ Παναιτωλικός: τα γεγονότα είναι πολύ συγκεκριμένα…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο έμβλημα του Παναιτωλικού επικρίθηκε από τον Σύνδεσμο Guerreros που σε ανακοίνωση έκανε λόγο για «αποϊδεολογικοποίηση» της ομάδας υποστηριζοντας πως «δυστυχώς κάποιοι θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία και να μας πείσουν πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν ιδρύθηκε το 1926 αλλά το 2005″. Η ΠΑΕ αυτή τη φορά δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των οργανωμένων. Τη σχολίασε ως εξής:

Περί αισθητικής του εμβλήματος, ο καθένας εκφράζει άποψη. Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Περί «αποϊδεολογικοποίησης» και περί όσων «θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία και να μας πείσουν πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν ιδρύθηκε το 1926 αλλά το 2005», τα γεγονότα είναι πολύ συγκεκριμένα:

Πριν το 2005 καμία εκδήλωση, καμία πρωτοβουλία. Μετά το 2005 καθημερινός αγώνας ανάδειξης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, των ανθρώπων που ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, του ΤΙΤΟΡΜΟΥ και των συμβολισμών του, του μοναδικού ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, των ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Με εκατοντάδες δράσεις. Και κυρίως, ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΚΑΘΑΡΗ δράση στην καθημερινότητα.

Όποιος χρειάζεται επανάληψη για να φρεσκάρει τη μνήμη του και να τα εμπεδώσει, εδώ είμαστε…

Διαβάστηκε 5842 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα