Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:12 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 21:09

Δηλώσεις Κωστούλα στην συνέντευξη τύπου : «Είμαι αισιόδοξος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευδιάθετος παρουσίαστηκε σήμερα ο Φώτης Κωστούλας, στη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έκανε… πλάκα στον Γιάννη Ματζουράκη πριν την εκδήλωση όταν και έκατσε δίπλα του, λέγοντας του «τον Μάκη να μην έχεις (σ.σ. Μπελεβώνη), ο Φώτης δεν λέει τίποτα». Χαμογελαστός, έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στα έργα που γίνονται στο γήπεδο και του μεταφέρθηκε πως δεν υπάρχει πίνακας, απάντησε εκ νέου με χιούμορ. «Αν δούμε ότι πάμε για Ευρώπη… μία εβδομάδα θέλουμε για να βάλουμε τον πίνακα».

Αρχικά ανέφερε πως «δεν θα πω πολλά λόγια. Αυτό που δεν κάναμε φέτος ήταν κάτι για το κλείσιμο της σεζόν, ίσως να έχετε και ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Για φέτος αυτό που βλέπω είναι πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Είπα σχεδόν γιατί μία ή δύο προσθήκες θα γίνουν ακόμα. Άλλες χρονιές… τρέχαμε μέχρι τη τελευταία ημέρα. Υπάρχουν σκέψεις πάνω στις καινούργιες παρουσιάσεις που κάνουμε. Άλλοι τις βλέπουν με καλό μάτι, άλλοι με όχι. Μερικοί δεν είναι ικανοποιημένοι. Στο γήπεδο θα φανούν όλα και αν αυτό που θέλουμε θα το πετύχουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Γιάννη Ματζουράκη. «Το ότι είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το πετύχουμε είναι επειδή έχουμ πάλι δίπλα μας τον φίλο μας, τον Γιάννη Ματζουράκη. Δουλεύει σωστά και ξέρει να κοουτσάρει την ομάδα. Αυτό δίνει σε εμάς αισιόδοξα μηνύματα, ότι οι στόχοι μας είναι στα μέτρα του εφικτού. Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα κάνον οι άλλες ομάδες, αλλά και τα διάφορα τερτίπια που μας παρουσιάζονται κάθε χρόνο. Όπως με διάφορους παράγοντες», τόνισε.

Για το γήπεδο και τα έργα που θα γίνουν σχολίασε ότι «Θα ομορφύνει.Θα δώσει κάλυψη από ήλιο και βροχή. Πιστεύω πως θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου. Για συμπαράσταση στην ομάδα, τη διοίκηση και γενικά για αυτό που λέμε Παναιτωλική ιδέα. Θα γίνουν αλλαγές και στα καθίσματα, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για να κάτσει κόσμος εκεί».

Κλείνοντας είπε ότι «εύχομαι καλη δουλειά σε όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Να μας κάνετε καλή κριτική, αλλά και να προσπαθήσετε να φέρετε και τον κόσμο στα γήπεδα. Εμείς κάνουμε τη προσπάθειά μας. Θέλουμε να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα με κόσμο».

Ο Μάκης Μπελεβώνης δεν ήταν σήμερα στο πάνελ. Ο Φώτης Κωστούλας δεν τον… ξέχασε, καθώς αναφέρθηκε τόσο στη παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, όσο και σε όλους στην διοίκηση. Δηλαδή στους άμεσους συνεργάτες του. «Ευχαριστώ και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που δεν πήραν τον λόγο και κυρίως τον Μάκη Μπελεβώνη. Μπορεί να φαίνομαι εγω εδώ για να το παίζω ωραίος, αλλά ο Μάκης κάνει όλη τη δουλειά. Χωρίς αυτόν ο Παναιτωλικός θα ήταν με ένα πόδι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1794 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα