Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 20:33

Καλοκαιρινό bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα 20 χρόνια τώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και ο μόνος τρόπος που επιβιώνουμε και καταφέρνουμε να συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα είναι η στήριξη του κόσμου. Με το να αγοράσει κάποιος πράγματα από τον σύλλογο , μας βοηθά να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας», αναφέρει σε δηλώσεις της στο agrinionews.gr η Νεκταρία Φελέκη, Κοινωνική Λειτουργός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια, που τις τελευταίες ημέρες, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο σπίτι του «Χαμόγελου» , βρίσκεται κάθε απόγευμα στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη, για το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει το χαμόγελο.

Στο καλοκαιρινό παζάρι υπάρχουν είδη του συλλόγου, καλοκαιρινά κουβαδάκια, πετσέτες θαλάσσης , μπρατσάκια, σωσίβια, καλοκαιρινά διακοσμητικά, διάφορες κατασκευές από τους εθελοντές του «Χαμόγελου» .

Το bazaar βρίσκεται στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη στο Αγρίνιο, ξεκίνησε την Τρίτη 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου, με ώρες λειτουργίας από 6 το απόγευμα έως 10 το βράδυ.

φωτογραφία 1 (14)

φωτογραφία 2 (13)

tryrtytryrty

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1728 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.