Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 13:58

Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Art8 στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για ακόμη μία χρονιά η Art8 βρήκε τον δρόμο για την ετήσια έκθεση φωτογραφίας της, την 4η συνεχόμενη, η οποία φιλοξενείται από την περασμένη Τετάρτη (22/6) στον πολιτιστικό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου (παλαιά Λαχαναγορά). Οι 25 φωτογράφοι της ομάδας εκθέτουν τα φωτογραφικά έργα τους στο κοινό, το οποίο γέμισε την αίθουσα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την Τετάρτη το βράδυ.

Πρόκειται για την 4η ετήσια έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφική ομάδα ART8 του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουλίου και θα λειτουργεί τις εξής ώρες επίσκεψης: 19.00-22.00 καθημερινά.

Στην έκθεση, όπως επισήμανε στον χαιρετισμό του ο υπεύθυνος της ομάδας Λεωνίδας Φραγκούλης, παρουσιάζονται 2 εκθεσιακά γεγονότα. Στον ισόγειο χώρο η γενική έκθεση φωτογραφιών όλων των μελών της ομάδας και στο πατάρι η θεματική έκθεση με θέμα «πρόσωπο με πρόσωπο». Την έκθεση προλόγισε ο Αντώνης Αντωνάκος, ο οποίος μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για την φωτογραφία. Επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η φωτογραφία ενός ανθρώπου, γιατί βλέπει τον εαυτό του όπως δεν τον έχει ξαναδεί, από την οπτική πλευρά του φωτογράφου.

Οι 25 φωτογράφοι που εκθέτουν τη δουλειά τους: Αριστέα Σελιμά, Γεωργία Καραχρήστου, Γιάννης Γιαπράκης, Γιάννης Γρηγορίου, Γιάννης Νείλας, Γιώργος Κατσιπάνος, Δημήτρης Μπάδας, Δημήτρης Παπανίκος, Δημοσθένης Καπώνης, Έμμυ Βαζούρα, Κώστας Πατρώνης, Κώστας Τσόλκας, Λάμπρος Μπαλτάς, Λεωνίδας Φραγκούλης, Μαρίνα Τζάνη, Νίκος Μπαρούτης, Νώντας Λαμπρακόπουλος, Πάνος Καλτσάς, Ρούλα Σιαδήμα, Σόνια Λειβαδίτη, Ταρία Θεμελή, Χάρης Χαρδαλιάς, Χρίστος Πετρούλας, Βαλάντης Γκρίζης, Sandy Coles.

Φωτογραφία: Γιάννης Γρηγορίου

πηγή: agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2075 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.