Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 02:59

Στέλλα Μάξγουελ: Η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς -Η 25χρονη καλλονή που αναστατώνει (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι 25 ετών, 1.79 ύψος, ξανθιά με γαλανά μάτια. Αυτά είναι τα στοιχεία της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο. Ονομάζεται Στέλλα Μάξουελ, είναι μανεκέν και σύμφωνα με το περιοδικό Maxim είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο «μια τέλεια μείξη μεταξύ ατομικής βόμβας και κοριτσιού της διπλανής πόρτας», όπως έγραψε.

Η καλονή ξεκίνησε σε μεγάλη ηλικία το μόντελινγκ. Την ανακάλυψαν στο πανεπιστήμιο του Οντάγκο στην Νέα Ζηλανδία, όπου σπούδαζε, σε ηλικία 19 ετών. Είναι κοσμοπολίτισα από παιδί: Είναι Ιρλανδή, πέρασε την παιδική της ηλικία στο Βέλγιο και βρέθηκε στην Ν. Ζηλανδία για σπουδές.
Ξεκίνησε την καριέρα της και ανέβηκε απότομα στις πασαρέλες των Stella Maxwell, Alexander McQueen, Fendi, Balmain, Asos, Marc Jacobs. 


Το 2014 της συμβαίνει αυτό που ονειρεύεται κάθε μανεκέν: υπέγραψε συμβόλαιο να γίνει αγγελάκι στην Victoria’s Secret. Σήμερα περνάει τη ζωή της μεταξύ Λος Αντζελες και Νέας Υόρκης και ζει στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις. 
Η ταχύτατη πορεία της προς την κορυφή την έκανε να συναντά μόνο σταρ: φίλες της είναι η Κάντις Σουάνπουλ, η Ντούτζεν Κρος, η Τζίτζι Χαντίντ. Κολλητή της είναι, ωστόσο, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η κόρη του διάσημου ηθοποιού, επίσης μοντέλο. Για ένα διάστημα, οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η Στέλλα Μάξουελ έχει ερωτική σχέση με την Μάιλι Σάιρους, με την οποία είναι αχώριστες. Οι φήμες λένε ότι είχε ερωτική σχέση και με την Κρίστεν Στιούαρτ. Προς το παρόν η Στέλλα Μάξουελ είναι μόνη της: «Είναι δύσκολο για μένα να έχω σχέση γιατί είμαι συνεχώς στο δρόμο για ταξίδι» έχει δηλώσει.


Η νεαρή καλλονή δηλώνει ότι αγαπάει το σπορ αλλά αν κοιτάξει κανείς τον λογαριασμό της στο Instagram το βασικό της πάθος είναι να φωτογραφίζεται γυμνή ή ελαφρά ντυμένη.

 
Διαβάστηκε 6460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.