Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 18:41

Μεσολόγγι: Ο Μ. Σφακιανάκης θα μιλήσει για τους κινδύνους του διαδικτύου (Κυρ 18/11/2018 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ι.Π. Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην κοινή εκδήλωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ι.Π. Μεσολογγίου (1ο,2ο,3ο,4ο,5ο,6ο) και του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου.

sfakianakhs-diadiktyo

sfakianakhs prosklhsh

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο Ασφάλεια – Κανόνες Συμπεριφορές, Μύθοι και Πραγματικότητες»με ομιλητές τους κ. Σφακιανάκη και κα. Βουλγαράκη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Γονείς και τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού, καθώς και σε εφήβους. Σας περιμένουμε να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας και να ενημερωθούμε όλοι μας γι΄ αυτή τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξαιρέτως στην καθημερινότητά μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

aixmi-news.gr

 

Διαβάστηκε 650 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.