Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 17:08

Δράση ευαισθητοποίησης για τον σακχαρώδη διαβήτη από τον σύλλογο «Γλυκιά Οικογένεια» (Κυρ 23/9/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια» καθώς κι ο Αθλητικός & Γυμναστικός Σύλλογος «Άθλος και Κίνηση», συνδιοργανώνουν μια πολυθεματική δράση για τον σακχαρώδη διαβήτη, με διπλό σκοπό.

Την ανάδειξη του ζητήματος του Σακχαρώδους Διαβήτη και την ευαισθητοποίηση όλων ως προς αυτό, όπως επίσης την προώθηση του πνεύματος αθλητισμού ως σπουδαίο μέσον βοήθειας, στη ρύθμιση μεταβολικών προβλημάτων.

Με ιδιαίτερο το αίσθημα φροντίδας και υποστήριξης προς το συνάνθρωπο, ο σύλλογος «Γλυκιά Οικογένεια» προσκαλεί στο κέντρο «Πιθάρι» στη Λίμνη Τριχωνίδα, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, σε ένα απόγευμα γεμάτο κίνηση κι αναπνοή.

17.30-18.00 Zumba Kids με τη Βίκυ Παπανίκου.
18.00-18.30 Pilates mat με τη Ελένη Σβίγγου.
18.30-19.00 Υοga με την Έλενα Κολοβού.

«Καλό είναι να έχετε μαζί σας το ατομικό σας στρωματάκι (όποιος διαθέτει),νερό κι αντικουνουπικό spray.Φορέστε τα πιο άνετα σας ρούχα κι ελάτε!

Στο χώρο εκδήλωσης θα βρίσκεται ένα ειδικό κουτί,όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε -αν κι εφόσον το επιθυμείτε- ένα συμβολικό ποσόν (το ύψος του οποίου θα το καθορίσει ελεύθερα ο καθένας για τον εαυτό του).

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη «Γλυκιά Οικογένεια», ώστε να βοηθηθεί να συνεχίσει με αξιοπρέπεια τον υπέροχο αγώνα της, τη διαρκή ενημέρωση κι ενίσχυση των «γλυκών» παιδιών κι ενηλίκων της!

Την εκδήλωση θα προλογίσει μέλος του Δ.Σ της «Γλυκιάς Οικογένειας».

 

Διαβάστηκε 1612 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.