Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 22:27

Το 3o Kitesurf Festival στo Διόνι Κατοχής (Σ/Κ 28-29/7/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα West Coast Kitesurf σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν, το 3o Kitesurf Festival στις 28 και 29 Ιουλίου στην παραλία Διόνι Κατοχής στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show και Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος. Στόχος του Φεστιβάλ που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας με σημαντική επισκεψιμότητα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος της αετοσανίδος/kitesurf. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και θα υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων.

Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak. Το Σάββατο στις 28 με το πέρας των αγώνων θα γίνει Full Moon party υπό τον ήχο των DJ Syssex και Mike Vasileiou. Την Κυριακή στις 29 θα γίνει επίδειξη Latin Dancing από την ομάδα Bailarte, θα διοργανωθούν Survivor games για μικρούς και μεγάλους. Την ίδια μέρα θα γίνει και η λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα. Και τις δύο μέρες η Ρεφλεξολόγος Θεραπεύτρια Κινεζικής Ιατρικής Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα προσφέρει υπηρεσίες μασάζ σε αθλητές οι οποίοι θα κάνουν προθέρμανση πριν τον αγώνα με τον γυμναστή Mike Alevras. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Dj Betsos, Grego Danos kai Rocko θα μας συντροφεύσουν με τις μουσικές τους.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους μας χορηγούς SURFMARKET.GR, KITESURFGREECE.COM, ΑRIS HAIR STUDIO, ΑΛΑΤΙΕΡΑ, ΣΑΩ,DATAHOST, SAKKETOS, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, VODAFONE ΚΑΤΟΧΗΣ, GERMANOS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, TSIRKAS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ,RBPD, DK DENTAL

αλλά και τους μικρούς χορηγούς
ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ STIHL, KALOKLIROS PHARMACY, CAFÉ ADONIS, NAYAGOS, SURVIVOR BEACH BAR, GIANNIS MARITSIS, METALLODOMI CHOULIARAS, ETEKA GAS, LIAPIKOS REVOIL, PLAKIDAS NIKOS, ROBOLAS TAXI ACS, MATSIGKAS KAVA, EKO MAKRIS , ESCAPE BIKE SOUFLIS, ALEVRAS FIGHT CLUB, KARATZOGIANNI PHARMACY, SPITIKO FOUDAS TAVERN, JEANERATION χωρίς την στήριξή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το Φεστιβάλ που γίνεται θεσμός βάζοντας την περιοχή μας στον τουριστικό χάρτη

Με εκτίμηση
Χρήστος Διαμαντόπουλος Έφορος Ν.Ο.Μ
West Coast Kitesurf Team

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1977 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.