Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 21:41

2ο Τριχωνιώτικο Αντάμωμα την 25η Ιουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η «Αγία Παρασκευή» καλεί τους απανταχού Τριχωνιώτες να παρευρεθούν στις Πολιτιστικές και Θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στην πλατεία του χωριού μετά το πέρας του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού προς Τιμή της εορτής της Αγίας Παρασκευής.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαβαλούς, Ματαράγκας και Τριχωνίου που θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες μεριές της Ελλάδας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκοδημοτική μουσική βραδιά με ορχήστρα που θα αποτελείται από τους Δήμητρα Καψάλη και Σωτήρη Βελέντζα στο τραγούδι, Σπύρο Κοκκώνη στο κλαρίνο, Γιώργο Βλαχοδήμο στο μπουζούκι-τραγούδι και Θοδωρή Τσούμα στα πλήκτρα.

 

Διαβάστηκε 1277 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.