Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:23 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 18:49

Μικρό Θέατρο: “Σκεπάσου να πετάξεις” μία παράσταση για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 ετών (Κάθε Κυριακή 11:30 απο 21/1 εως 25/2/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων βρεφικών παραστάσεων του Μικρού Θεάτρου «Κοίτα» που παίχτηκε στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου και που τώρα παίζεται στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και  το «Έξω πάνω μέσα κάτω», που τώρα παίζεται στο θέατρο Πόρτα, έρχεται μια τρίτη βρεφική παράσταση για τα μωρά της πόλης μας.

Σκεπάσου να πετάξεις!!!

Τα πάντα είναι τακτοποιημένα στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Τα ρούχα, οι κάλτσες, τα παιχνίδια, τα βιβλία, ακόμα και το ίδιο το μωρό. Τα πάντα στη θέση τους. Όμορφα, τακτοποιημένα…… και βαρετά. Τότε είναι που το μωρό αποφασίζει να παίξει και να ανακατέψει τα πάντα. Να σκεπαστεί και να πετάξει σε ένα δωμάτιο που όλα χορεύουν.Μία χορεύτρια, ένα μαγικό πάπλωμα και ένα πανί που έρχεται απο τον ουρανό μεταμορφώνει το παιδικό υπνοδωμάτιο σε έναν ονειρικό κόσμο, που τα παιδιά βρίσκουν μόνο μέσα στην μεγάλη ανακατωσούρα. Αφήστε το σπίτι ατακτοποίητο κι ελάτε να πετάξουμε μαζί..

skepasou-na-petaxeis-2

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη ιδέας-σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα

Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή

Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Δασκαλάκης

Aerialκίνηση: Ρενέ Μπαρδάκη

Καλλιτεχνικός συνεργάτης – video –φωτογράφιση: Αντώνης Μίκροβας

Παίζει και χορεύει ηΦωτεινή Χαλκιοπούλου

skepasou-na-petaxeis-3

Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:30 π.μ

έως 25 Φεβρουαρίου

Διάρκεια: 35’

Γενική είσοδος: 7 ευρω

Η παράσταση φιλοξενεί βρεφονηπιακούς σταθμούς στον χώρο του Μικρού Θεάτρου αλλά και ταξιδεύει μέσα στις αίθουσες των σχολείων, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του θεάτρου.Πρόκειται για μια ευέλικτη παράσταση.

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2641046619

 

Διαβάστηκε 1478 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 10:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.