Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 18:57

Ενημέρωση για τη «Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων» σε Μεσολόγγι (Τρι 25/7) και Ναύπακτο (Τετ 26/7)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “Theoxenia”.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Γλέζος, Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρησης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου για το συμφωνητικό συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση” που πραγματοποιήθηκε κατόπιν συλλογικής διαπραγμάτευσης και κοινής αποδοχής των δύο πλευρών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Επίσης,αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Ναύπακτο την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 20:00, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας Θεμιστοκλής Δαβανέλλος:

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη “Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων” την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Γλέζος, Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρησης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας για το συμφωνητικό συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση” που πραγματοποιήθηκε κατόπιν συλλογικής διαπραγμάτευσης και κοινής αποδοχής των δύο πλευρών.

,Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Διαβάστηκε 1122 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 19:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.