Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 16:50

Έρχεται τον Ιούλιο το 2ο Φεστιβάλ Kitesurf στο Διόνι (Σ/Κ 29-30/7/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μοναδικό θέαμα, παράλληλες δραστηριότητες, έκθεση προϊόντων και δυνατή μουσική θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην μαγευτική παραλία του Ιονίου.

Στο Διόνι της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία παραλία με ιδιαίτερη τοπογραφία και μοναδική ομορφιά, θα διοργανωθεί από την τοπική ομάδα West Coast Kitesurf Addicts, όπως πέρυσι, το 2ο Φεστιβάλ Camping Αετοσανίδας (Kitesurf) στις 29 και 30 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show/speed race/Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος.

Στόχος του Φεστιβάλ φέτος θα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα που όλοι απολαμβάνουμε σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή, όπου προσφέρεται για camping τόσο ως αθλητές όσο και ως θεατές. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και ελπίζουμε να υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων όλων των εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο group μας στο facebook West Coast Kitesurf Team

Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak , αλλά και προπόνηση επί ξηράς με τις εξαιρετικές Μπαλαλά Σοφία και Χριστίνα Πρασσά με τραμπολίνο και σετ ασκήσεων Ubound. Παράλληλα Djs παίξουν μουσική για ένα τρελό beach πάρτυ επί της παραλίας.

http://iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 1599 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.