Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 18:52

Sfinakia FM (internet radio) "H καρδιά μας χτυπά Ελληνικά" από την Ουάσιγκτον των Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα προσέξατε προφανώς εδώ και λίγο καιρό, την προσθήκη στην ιστοσελίδα μας των συνδέσμων για τον ιντερνετικο ραδιοσταθμό sfinakiafm. Στο παρών άρθρο θα πούμε λίγα λόγια για αυτόν.

Ραδιοσταθμοί υπάρχουν πολλοί στον κόσμο. Ο λόγος που συνεργαστήκαμε με τον συγκεκριμένο είναι γιατί ο ένας εκ των ιδρυτών και διαχειριστής είναι συντοπίτης μας. Κατάγεται απο τις Φυτείες της Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για τον Γιάννη Φουρνέλη (δείτε εδώ σχετικό άρθρο) ό οποίος εκτός απο την διαχείρηση του ραδιοσταθμού, ασχολείται επαγγελματικά με την δημοσιογραφία σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Ο ίδιος με την Ειρήνη (DJ Papaki) είναι οι ιδρυτές και διαχειριστές του "sfinakia fm". Απο την ιστοσελίδα του σταθμού παραθέτουμε το παρακάτω άρθρο. 

Το Σφηνακια FM Internet Radio, λειτουργεί από το 1999 Είναι ενας απο τους πρώτους Ελληνικους σταθμόυς στο Internet και ο πρωτος στην πρωτεουσα των ΗΠΑ.
Το Σφηνακια FM ειναι ψυχαγωγικος σταθμός που από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα σκοπό έχει να προβάλλει την καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ποιοτική μουσική του τόπου μας αλλα και να στηρίζει και να φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένα παλια καλα ραδιοφωνικα χρονια.

logo_radio_ok

Η Ιστορία του Σφηνάκια FM ξεκινάει από πολύ παλιά, τα χρονια τον πειρατικών ραδιοφωνικών σταθμών με την ονομασία "Ραδιοφωνία OK" Με ένα κασετόφωνο, ένα μικρόφωνο και 5 κασέτες τις οποιες σβήναμε και γράφαμε για πολλοστές φορες, ανοίγαμε οποτε θέλαμε και κλείναμε οποτε η Δ.E.Η έκοβε το ρεύμα!

2012-11-26_1454

Συνεχίζει από το Chicago και μετά το Milwaukee ως "Radio Oneiro" και "Radio Ίριδα" μέχρι και το 1999

Banner
Monica

Το 1999 κατοχυρώνουμε πλέον το όνομα "Sfinakia FM" και Sfinakiafm.com στον διαδικτυακό χορό ενω το 2008 κατοχυρώνουμε και το sfinakiafm.gr .
Το "FM" στο τέλος του ονόματος έμεινε επειδή για λίγο καιρό δοκιμάσαμε να εκπέμψουμε και στα FM αλλα εξαιτίας τον πολλών εξόδων και χωρίς κανένα έσοδο, αποφασίσαμε να παραμείνουμε μονο στο Internet!

Τα τελευταία 5 χρονια το σήμα μας πλέον, βγαίνει από την Πρώτεουσα τον ΗΠΑ, Washington D.C.Έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε πάνω από 100 Χιλιάδες μοναδικούς ακροατές κάθε μηνα σε όλο τον κόσμο και συνεχώς αυτός ο αριθμός μεγαλώνει.


Οι παραγωγοί μας είναι από διαφορα μέρει τις Ελλάδας, όπως το όμορφο Ηράκλειο, από την Αθηνα, Tην Χιο μας, την Κυπρο και φυσικά από τις Η.Π.A όπως η Washington. Ο καθένας τους το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αλλα με πολύ κέφι και μεράκι αλλα και αγάπη πάνω από όλα για την καλή μουσική, και την αγάπη του για εσάς τους φίλους ακροατές μας.
Οι εκπομπές μας έχουν η καθεμια τους το δικό τους ύφος και style, έτσι ώστε ο ακροατής μας να βρίσκει πάντα κάτι να ακούσει και να τον ενδιαφέρει.

Οι ακροατές μας, έρχονται από όλα τα άκρα του πλανήτη μας, είναι από όλες τις ηλικίες και ο καθένας τους βαζει την δικια του πινελιά με τις αφιερώσεις τους και τα σχόλια τους στο Chat μας.

Προχωράμε στον δέκατο εκτο χρόνο μας που με τον έναν η τον άλλον τρόπο είμαστε στον αέρα, με το ένα η το άλλο όνομα αυτό δεν έχει σημασία, εκείνο που έχει όμως σημασία είναι το ότι σας δίνουμε υπόσχεση να είμαστε εδώ μαζί σας για όσο εσείς μας δυνεται δύναμη με τα σχόλια σας, τα likes σας, την αγάπη σας, και την ακρόαση σας!


Την ραδιοφωνική μας αγάπη σε όλους τους ακροατές μας όπου Γης και εάν μας ακούτε!

 

Διαδώστε το Sfinakia FM σε όλο τον κόσμο!


Γιατί η καρδια μας χτυπάει Ελληνικά!!!!

 

Διαβάστηκε 14192 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.