Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 18:05

ΟΑΕΔ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις 728 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Απασχόλησης του ΟΑΕΔ αναρτήθηκαν την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, (στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης» – «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα»), ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς όπως και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρω Προγράμματος.

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 5 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 4/2016.

Η κατάρτιση των Πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης α) τη σειρά κατάταξής τους στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, ή β) σε περίπτωση αποκλεισμού τους, το λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν, στον Πίνακα Αποκλειομένων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των ανωτέρω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 8η Ιουνίου και ώρα 8η πρωινή έως και τη 10η Ιουνίου και ώρα 12η μεσημβρινή, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά, (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 10ης Ιουνίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2), σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία που ορίζει η Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2016.

Δείτε περισσότερα στο επίσημο σάιτ του Οργανισμού ΕΔΩ.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία