Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 18:37

ΟΑΕΔ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 413 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρτήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕ∆, στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016» ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 413 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς, ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στα µητρώα ανέργων του Οργανισµού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για πέντε µήνες µε πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης Νο 3/2016.

Η κατάρτιση του Οριστικού Πίνακα πραγματοποιήθηκε µε αυτοματοποιημένο τρόπο µέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήµατος (ΟΠΣ) του ΟΑΕ∆, µε βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ ∆ηµόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τη σειρά κατάταξής τους
στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων µε τον αριθµό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση, καλούνται να προσέλθουν στην αρµόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας τοποθέτησής τους, εντός προθεσµίας πέντε εργάσιµων ηµερών από την ενηµέρωσή τους και να
παραλάβουν συστατικό σημείωμα προκειμένου να υποδειχθούν στους Επιβλέποντες
Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον
διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr), στην ενότητα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» / «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» / «Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα», όπως επίσης από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2041 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία