Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 11:29

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε κεντρικό κατάστημα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να προσλάβει προσωπικό για μόνιμη απασχόληση επιθυμεί μεγάλη ανώνυμη βιομηχανική εταιρεία στο Αγρίνιο, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων. Ειδικότερα επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνους Καταστημάτων, Πωλητές / πωλήτριες και διανομείς στο Αγρίνιο.

Απαραίτητα προσόντα:

-Προϋπηρεσία στη λιανική πώληση και με εμπειρία στο τομέα των τροφίμων.
-Πολύ καλή γνώση χειρισμού των εφαρμογών του MS Office
-Ευγένεια, συνέπεια, ομαδικό πνεύμα, θέληση για εξέλιξη
-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
-Γνώσεις στην Αγγλική θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν
-Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής (για τους διανομείς)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «ΑΓΡΙΝΙΟ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ»

Για περισσότερες θέσεις εργασίας αγοράστε την εφημερίδα «Αναγγελία». Ζητήστε την κάθε Παρασκευή στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 6313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.