Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:35 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 22:27

Προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την δυνατότητα να γίνουν και φέτος αλλά και το 2017 οι πλέον «παραδοσιακές» προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών δίνει Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε χθες σε ΦΕΚ

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr και σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίοι εξακολουθούν να συμπεριλαμβάνονται στους σχετικούς πίνακες επιτυχόντων όπως έχουν διαμορφωθεί από το έτος 2003, (έτος αρχικής πρόσληψης) έως και σήμερα, προσλαμβάνονται εκ νέου στην Υπηρεσία αρχικής πρόσληψης με την ίδια ειδικότητα για το έτος 2016 με δυνατότητα επαναπρόσληψής τους και για το έτος 2017 εφόσον επιθυμούν και διαθέτουν κατά το χρόνο πρόσληψής τους την προβλεπόμενη κατάσταση υγείας και που απαιτούν οι ειδικές υπηρεσιακές ανάγκες.

Οι ανάγκες αυτές πιστοποιούνται για κάθε ένα από τα παραπάνω έτη με πράξη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία εκδίδεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη για την περίπτωση αυτή το ανώτερο ανά κατηγορία όριο ηλικίας. Οι ως άνω προσλαμβανόμενοι εφόσον προσκομίσουν κατ’ έτος τα προβλεπόμενα έγγραφα, απαλλάσσονται από τις διαδικασίες πιστοποίησης της καλής κατάστασης της υγείας τους και τις αθλητικές εξετάσεις. Κατ’ εξαίρεση οι προσλαμβανόμενοι υποβάλλονται κάθε φορά και σε αθλητικές δοκιμασίες, όταν γίνεται ειδική προς τούτο μνεία στην έκθεση αξιολόγησής τους».

Από τις προσλήψεις θα προκληθεί δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού ύψους 10.217.000€ περίπου κατ’ ανώτατο όριο για το τρέχον οικονομικό έτος και δαπάνη ομοίου ύψους κατ’ ανώτατο όριο για το έτος 2017. Για τα έτη 2016 και 2017 θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2098 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία