Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:41 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 02:56

Vita Sidorkina: Η Ρωσίδα καλλονή με το κορμί...κόλαση (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Vita Sidorkina τα έχει όλα. Αγγελικό πρόσωπο και θεϊκό κορμί. Η 22χρονη καλλονή από τη Ρωσία και αγγελάκι της Victoria's Secret είναι ένα από τα νέα, σχετικά, «αστέρια» της Victoria’s Secret.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τις πασαρέλες της Μόσχας στα 16 της χρόνια. Το μεγάλο της ατού είναι τα καλογυμνασμένα της οπίσθια τα οποία συνηθίζει να υπερτονίζει στις φωτογραφίσεις της δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό.

Το μοντέλο έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές φωτογραφήσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου και είναι σίγουρο ότι το μέλλον που απλώνεται μπροστά του διαγράφεται από τώρα λαμπρό.

vitasidorkina9vitasidorkina10vitasidorkina8vitasidorkina7vitasidorkina4vitasidorkina5vitasidorkina6vitasidorkina3vitasidorkina2vitasidorkina1

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 5287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.