Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 12:37

Νάσια Μυλωνά: το διάσημο μοντέλο από τη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει από μικρό παιδί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Με καταγωγή από τη Ναύπακτο η Νάσια Μυλωνά έδωσε μία «εκ βαθέων » συνέντευξη στην Μαρίνα Χαραλάμπους στo mustonline.gr της »ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»

Με ύψος 1.78, ξανθά μαλλιά, καταγάλανα μάτια και φυσικά ιδανικές αναλογίες δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να την προσέξουν. Η Νάσια Μυλωνά γεννήθηκε για το μόντελινγκ. Θυμάμαι όταν την είχα πρωτοδεί σε ένα fashion show στην Αθήνα και σκέφτηκα πως η γυναίκα αυτή έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό, να ανοίξει τα φτερά της για άλλες πασαρέλες. Και το έκανε, ευτυχώς. Και με τη βοήθεια του πρακτορείου της στην Ελλάδα, Agencia, που κάνει καταπληκτική δουλειά κατάφερε να τύχει διεθνούς αναγνώρισης και να κάνει πολλά (λογικό, γιατί όταν είσαι πρακτορείο μοντέλων και έχεις χρυσό στα χέρια σου πρέπει να το εκμεταλλευτείς σωστά).Η Νάσια όμως δεν έχει μόνο ένα σώμα κι ένα πρόσωπο που μπορεί να μεταμορφωθεί στις φωτογραφήσεις, αλλά είναι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Πριν λίγα χρόνια είχα τη χαρά να τη γνωρίσω στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και όταν της μίλησα ελληνικά ενθουσιάστηκε τόσο που μιλούσαμε για ώρα για την αγαπημένη της πατρίδα. Η ίδια λοιπόν, ζει μόνιμα στο Μιλάνο, όπου και συμμετάσχει στα μεγαλύτερα σόου, και πολλοί την μπερδεύουν με τη Natasha Poly. Με τριάντα χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και ένα λογαριασμό όπου μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της και τις δουλειές της η Νάσια Μυλωνά, μας είπε ότι είναι πολυάσχολη όμως αυτό δεν την ενοχλεί, αντίθετα της αρέσει όλο αυτό το οποίο ζει. Οι φωτογράφοι την λατρεύουν ακόμη και όταν δεν περπατάει στην πασαρέλα κι αυτό φαίνεται από τις street style εμφανίσεις της τις οποίες δεν σταματούν να απαθανατίζουν. Μέσα σε αυτό το πιεσμένο πρόγραμμα η ίδια βρήκε χρόνο να μας δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη, μιλώντας μας τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της.

Νάσιά μου χαίρομαι που τα ξαναλέμε, μετά από τόσο καιρό. Πώς είσαι;
Τέλεια!

Είσαι ακόμη στο Μιλάνο;
Zώ στο Μιλάνο τα τελευταία τρία χρόνια.

Εδώ και εννιά χρόνια εργάζεσαι σαν μοντέλο. Πώς είναι μία καθημερινή σου μέρα;
H μέρα μου ξεκινάει με ένα γρήγορο τρέξιμο στο πάρκο και συνεχίζει με ένα απολαυστικό καπουτσίνο, φρούτα και brioche. Η καθημερινότητά μου μοιράζεται ανάμεσα σε φωτογραφήσεις, κάστινγκ και στο Istituto Marangoni. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σπουδάζω fashion business, αφού η μόδα είναι ένα τα πάθη μου, και μπορώ να εξελίξω τις γνώσεις μου στον τομέα αυτό σ’ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Γιατί αποφάσισες να φύγεις από την Ελλάδα;
Ζω εκτός Ελλάδας από τη στιγμή που ξεκίνησα τη καριέρα μου. Πριν το Μιλάνο είχα ως βάση μου το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ταξιδεύοντας τακτικά για direct bookings.

Ποια θεωρείς ως την καλύτερη συνεργασία και καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου μέχρι στιγμής;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, αφού οι συμμετοχές μου στις Εβδομάδες Μόδας και η συνεργασία μου με γνωστούς οίκους όπως οι Versace, Armani κ.λπ. και γνωστά περιοδικά μόδας με έχουν γεμίσει με διαφορετικές, όμορφες εμπειρίες.

Φαντάζομαι όμως ότι αντιμετώπισες και κάποιες δυσκολίες.
Εννοείται. Η δυσκολία στην αρχή ήταν η μοναξιά, αφού ταξίδευα συνέχεια μόνη μου, δούλευα καθημερινά με διαφορετικά teams ανθρώπων και περνούσα ατελείωτες ώρες στα αεροδρόμια. Σύντομα όμως προσαρμόστηκα στη λογική του ταξιδιώτη και πλέον απολαμβάνω να τριγυρίζω μόνη μου και να χάνομαι στις μεγαλουπόλεις.

Πώς ήταν τα πρώτα χρόνια μέχρι να προσαρμοστείς στο Μιλάνο;
Ομολογώ ότι ήταν πολύ εύκολα. Από όλα τα μέρη όπου έχω ταξιδέψει ξεχωρίζω το Μιλάνο, αισθάνομαι σαν να είμαι «a casa mia».

Ποια λέξη θα έβαζες δίπλα από την Ελλάδα και ποια δίπλα από τον Μιλάνο;
Σπίτι στην Ελλάδα και σπίτι στο Μιλάνο.

Ποιος σχεδιαστής είναι ο αγαπημένος σου και για ποιο λόγο τον ξεχωρίζεις;
Ένας από τους σχεδιαστές που θαυμάζω είναι ο Giorgio Armani, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα σε διαφορετικούς τομείς.

Κάποια συμβουλή σημαντική που σου έδωσε είτε ο Armani είτε κάποιος άλλος και σου βγήκε σε καλό;
Η συμβουλή που έδωσε η μητέρα μου. Να είμαι ευγενική και να δουλεύω σκληρά.

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω και για την προσωπική σου ζωή με την οποία ασχολούνται έντονα τον τελευταίο καιρό. Πώς αισθάνεσαι που η σχέση σου συζητιέται;
Είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με ενοχλεί το ενδιαφέρον από τα social media.

Κλείνοντας θέλω να μου περιγράψεις το ιδανικό καθημερινό και βραδινό σύνολο σύμφωνα με το δικό σου στυλ.

Καθημερινά προτιμώ τζιν Levis με t-shirt και sneakers και για το βράδυ παντελόνι ή τζιν, συνδυασμένο με πουκάμισο, blazer και μπότες.

Ένα tip ομορφιάς που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;
Απλά να χαμογελάτε!

e-nafpaktia.gr

000000179336-Nasia_Mylona-squaremedium

000000289123-Nasia_Mylona-squaremedium

000000298117-nasia_mylona-fit



Διαβάστηκε 5975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.