Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 00:36

Αφιέρωμα του STAR στη Λευκάδα και το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο νησί της Λευκάδας και τον όμορο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ταξίδεψε η ταξιδιωτική εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις τουριστικές υποδομές που προσφέρει στους επισκέπτες. Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στη λήξη της περσινής τουριστικής σεζόν και προβλήθηκαν την περασμένη Τετάρτη καταγράφονται εκτός από τις σύγχρονες υποδομές, μέρος της γαστρονομίας του νησιού αλλά και ο πρωτογενής τομέας που συγκεντρώνει!


Στο τελευταίο δεκάλεπτο της εκπομπής προβάλλεται και ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας με πρώτη την Πάλαιρο η οποία αποτελεί συνεχώς εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό αλλά και η Βαρκαρόλα ένα πολιτιστικό δρώμενο που συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες και πραγματοποιείται καθε χρόνο στην πόλη της Βόνιτσας.

Η εκπομπή προβλήθηκε και απο τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

mylefkada.gr

 

Διαβάστηκε 2070 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.