Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:48 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 02:49

Η πανέμορφη Amanda Seyfried φωτογραφίζεται ...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι μία από τις όμορφες, έξυπνες και ταλαντούχες κυρίες του Hollywood. Η Amanda Seyfried έχει υπέροχα πόδια τα οποία φροντίζει να τονίζει με τα κατάλληλα ρούχα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 11 ετών και σε ηλικία 15 ετών ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως «Το Σώμα που Σκοτώνει», τα «Γράμματα στην Ιουλιέτα», την «Κοκκινοσκουφίτσα» και πολλές άλλες.

Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι υπήρξε υπέρβαρη και αυτό της στοίχισε επαγγελματικά. Η ηθοποιός γυμνάζεται καθημερινά για μία ώρα, για κάψιμο λίπους ενώ δεν παραλείπει συχνά να κάνει ποδήλατο, τρέξιμο και σκοινάκι για να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό της.

AmandaSeyfried10AmandaSeyfried2AmandaSeyfried3AmandaSeyfried4AmandaSeyfried5AmandaSeyfried6AmandaSeyfried8AmandaSeyfried7AmandaSeyfried9AmandaSeyfried1

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2577 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 19:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.