Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 18:41

ΑΣΕΠ: Τρεις προκηρύξεις για μόνιμους μέσα στο Μάϊο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκονται αυτή τη στιγμή 3 νέες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό. Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν σε ειδκότητες πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συνολικά, σύμφωνα με το e-dimosio.gr, θα προσληφθούν 128 άτομα ως εξής: 35 στην Τράπεζα της Ελλάδος, 49 στο υπουργείο Οικονομικών και 44 σε διάφορους φορείς.

35 στην Τράπεζα της Ελλάδος

Με ειδικότητες τεχνικών προσόντων θα ενισχυθεί η Τράπεζα της Ελλάδος. Ολοι οι υποψήφιοι θα είναι από τη δευτεροβάθμια εκπαιδευση. Η προκήρυξη αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Πάσχα. Όσοι επιλεγούν για πρόσληψη από την Τράπεζα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών μηνών) Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι και φυγόδικοι, πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών μηνών) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου της Περιφέρειας του τόπου γέννησής τους, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α’ (για τους Έλληνες άνδρες) και για τους μη έχοντες την ελληνική ιθαγένεια αντίστοιχο πιστοποιητικό κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πιστοποιητικό ότι δεν υπέχουν υποχρέωση στράτευσης ή ότι έχουν νόμιμα απαλλαγεί και υπεύθυνη δήλωση που θα επιτρέπει στην Τράπεζα να προβεί σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων.

49 θέσεις στο Υπ. Οικονομικών

Απόφοιτους πανεπιστημίου θα προσλάβει το υπουργείο Οικονομικών για να καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες του. Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει νέα προκήρυξη για 49 θέσεις ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Επειση πάντα οι προκηξρύξεις του υπουργείου Οικονομικών έχουν μεγάλη συμμετοχή, τα επιπλέον προσόντα θα παιξουν μεγάλο ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων. Η γνωση ξένης γλώσσας και οι μεταπτυχιακές σπουδές θα δωσουν αρξκετά παραπάνω μόρια στους υποψηφίους. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνεται α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και β) γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

44 θέσεις σε διάφορους φορείς

Με 44 υπαλλήλους πληροφορικής θα ενισχυθούν διάφοροι φορείς του δημοσίου τομέα. Οσιαστικά πρόκειται για παλαιό αίτημα 151 υπαλλήλων που περιλάμβανε κυρίως θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνσης. Η προκήρυξη αυτή θα βγει μετά από μεγάλη καθυστέρηση αλλά αντί για 151 θα προσληφθούν 44 άτομα από την πανεπιστημιακή και τεχνολογική εκπαίδευση. Πρόκειται για θέσεις στις ειδικότητες ΠΕ Πληροφορικής (Επιστήμης των Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ) και ΤΕ Πληροφορικής (ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων).

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1646 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία