Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 18:39

Έρχεται προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμους στην Τράπεζα της Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 35 προσλήψεις μονίμων κυρίως τεχνικού προσωπικού (Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) επανέρχεται η Τράπεζα της Ελλάδος στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, έπειτα από απουσία πέντε ετών. 

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη για 29 θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Χημικών για λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Ήδη στον διαγωνισμό του υπουργείου ορίστηκαν τα άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 (μία θέση για ΑμεΑ και μία για τρίτεκνο) και πλέον η προκήρυξη πάει στο ΑΣΕΠ για έκδοση.

Η πρόσληψη των επιτυχόντων θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια), ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Χημείας ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαίωση ιδιότητας μέλους της Ενωσης Ελλήνων Χημικών.

Επίσης ξεκίνησαν οι διαδικασίες κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) 276 Δόκιμων Λιμενοφυλάκων. Το αίτημα κατέθεσε στον αναπληρωτή υπουργό Oικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λιμενικό θα προσληφθούν κυρίως κάτοχοι Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ Κύκλου (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ περί τις 100 θέσεις θα διεκδικήσουν υποψήφιοι με Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από την κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) και ιδιώτες (απόφοιτοι Λυκείου) που συμμετείχαν σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα, ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2600 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 18:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία