Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 22:16

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για 1.760 μόνιμους στα νοσοκομεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ αναμένεται να φτάσει σύντομα νέο πακέτο μόνιμων προσλήψεων στην Υγεία. Συνολικά το υπουργείο Υγείας ενέκρινε την πρόσληψη 1.760 νέων υπαλλήλων με στόχο να στελεχώσει όλους τους τομείς της πρωτοβάθμιας Υγείας με προσωπικό από ειδικότητες όπως νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρων, διοικητικούς, υγειονομικό προσωπικό, Ακτινοφυσικών−Φυσικών Ακτινοφυσικής, Διαιτολόγων, Διοικητικού−Οικονομικού, Νοσηλευτικής, Φαρμακοποιών, Χημικών−Βιοχημικών−Βιολόγων κ.α. 

Σύμφωνα με το e-dimosio.gr, η νέα μεγάλη προκήρυξη ενδέχεται να «σπάσει» σε δύο, όπως είχε συμβεί και το 2015 με την 4Κ και 5Κ, λόγω του πλήθους των ειδικοτήτων και της μεγάλης συμμετοχής των υποψηφίων κυρίως της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται πως στους περσινούς διαγωνισμούς υποβλήθηκαν 18.190 αιτήσεις για την κάλυψη 316 θέσεων κατηγορίας ΔΕ, 9.475 αιτήσεις για την κάλυψη 374 θέσεων κατηγορίας ΤΕ, 8.080 αιτήσεις για την κάλυψη 101 θέσεων κατηγορίας ΥΕ και 3.168 αιτήσεις για την κάλυψη 125 θέσεων κατηγορίας ΠΕ.

Οι ειδικότητες με την πλειονότητα των θέσεων είναι οι εξής: ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου.

Επίσης: Ξεκινούν οι προσλήψεις για 690 μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς

Το νοσηλευτικό, παραϊατρικό, το επιστημονικό μη ιατρικό, το διοικητικό, και το λοιπό βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου της θέσης αρμοδιότητάς τους, με στόχο τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών φαρμακευτικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της χώρας, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και τις κατευθύνσεις των Ευρωπαϊκών Οδηγιών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Οι αιτησεις των υποψηφίων όπως και στις προηγούμενες προκηρύξεις θα σταλούν στο ΑΣΕΠ ηελκτρονικά. Κάθε υποψήφιος θα μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Υ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2555 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 22:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία