Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:02 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 02:56

Izabel Goulart: Η βραζιλιάνα καλλονή με τα "ατελείωτα" πόδια και τους κοιλιακούς "φέτες" μαγνητίζει τα βλέμματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Izabel Goulart με τα ατελείωτα πόδια και τους κοιλιακούς "φέτες" μαγνητίζει τα βλέματα παίζοντας ρακέτες στην παραλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Η βραζιλιάνα καλλονή θεωρείται από πολλούς διάδοχος της Gisele. Η καλλονή από τη Βραζιλία έχει περάσει από την ομάδα των σέξι «αγγέλων» της Victoria’s Secret και έχει δουλέψει και για τον ιταλικό οίκο μόδας Armani. Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι εθισμένη στη γυμναστική, στη γκιόγκα και στο πιλάτες ενώ ασχολείται και με τις πολεμικές τέχνες.

Η Izabel Goulart έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1984 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου.

Από πολύ νωρίς κατάλαβε ότι η καριέρα της είναι το μόντελινγκ κι έτσι μόλις στα 14 ξεκίνησε να φωτογραφίζεται όταν την ανακάλυψε ένας κομμωτής και τη συνέστησε σε ένα γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Izabel2

Izabel3

Izabel4

Izabel5

Izabel6

Izabel7

Izabel1

http://www.pronews.gr 

Διαβάστηκε 2797 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.