Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:44

«Παπαστράτεια – Εορτές Ανοίξεως και Αγώνες» στο Αγρίνιο το 1969 (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

α «Παπαστράτεια – Εορτές Ανοίξεως και Αγώνες» στις 11/05/1969, ήτοι εκδηλώσεις προς τιμήν των βιομηχάνων και ευεργετών της πόλης του Αγρινίου Αδελφών Παπαστράτου, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο των οποίων εγκαινιάζεται η Παπαστράτειος Βιβλιοθήκη και Μουσείο, πραγματοποιούνται επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων αεροπλάνων, αγώνες στίβου και παρουσιάζονται παραδοσιακοί χοροί από διάφορες χώρες.

Πηγή, ΕΟΑ όπου και το link του video, Θέμα T13317, Διάρκεια: 00:03:04:02 – 00:04:08:07.

Περιγραφή

Προτομές στον προαύλιο χώρο της Παπαστρατείου Βιβλιοθήκης και Μουσείου, στο Αγρίνιο, της οποίας πραγματοποιούνται τα εγκαίνια στο πλαίσιο του εορτασμού των «Παπαστρατείων», εκδηλώσεων προς τιμήν των βιομηχάνων και ευεργετών της πόλης του Αγρινίου Αδελφών Παπαστράτου. Κόσμος συγκεντρωμένος στον προ του κτηρίου χώρο. Διάφορες προτομές σε αίθουσα του μουσείου. Επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων αεροπλάνων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Αθλητές αγωνίζονται σε αγώνα δρόμου ταχύτητας, στο γήπεδο, όπου πραγματοποιούνται αθλητικοί αγώνες. Αθλητές αγωνίζονται στο άλμα εις ύψος και στο άλμα επί κοντώ. Χορευτικά συγκροτήματα, στην πλατεία της πόλης, παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες χώρες.

ΕΟΑ όπου και το link του video (απο το 03:04 εως 04:10) EΔΩ

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 3112 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 12:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.