Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 17:38

Τρεις νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ι.Π. Μεσολογγίου «Η Κοινωνία Μπροστά» με επικεφαλής του Π.Παπαδόπουλο, εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών ατόμων επικουρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου για ένα έτος.

Η ανακοίνωση:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του συνόλου των συντελεστών του Υγειονομικού φάσματος, ανακοινώνουμε μια ευχάριστη είδηση.

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. Α2β/ΟΙΚ 20050/15-3-2016 (ΑΔΑ: 71ΑΧ655ΦΥΟ-5ΓΠ) Κοινή Υπουργική Απόφαση, εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών (3) ατόμων επικουρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου για ένα (1) έτος. Συγκεκριμένα: Προσλαμβάνονται δύο (2) ΔΕ χειριστές ιατρικών συσκευών και ένας (1) ΤΕ ραδιολογίας – ακτινολογίας, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άμεσα αναλαμβάνει υπηρεσία και δεύτερη μόνιμη παιδίατρος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω στελέχωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες.

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 19:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία