Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 02:11

η-pamela-φόρεσε-το-κόκκινο-μαγιό-όπως-μόνο-εκείνη-ξέρει-φωτό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σαν την Pamela… καμιά. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που την βλέπαμε στο Baywatch να σκίζει τα κύματα φορώντας το κατακόκκινο μαγιό της αλλά η ξανθιά σεξοβόμβα είπε να δείξει ότι ακόμα το ‘χει…

Πλέον στα 48 της, η Pamela Anderson μπορεί να μην συμμετέχει στο ριμέικ του Baywatch, το οποίο θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με νέα πρόσωπα και τον ρόλο της να ενσαρκώνει το νεαρό μοντέλο Kelly Rohrbach, όμως η πρώην πρωταγωνίστρια δεν παραιτείται τόσο εύκολα!

Η ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο αμερικανικής εταιρείας εσωρούχων και μαγιό και με την ευκαιρία της φωτογράφισης είπε να φορέσει το θρυλικό κόκκινο μαγιό. Σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα από τότε που η ναυαγοσώστρια έτρεχε στις παραλίες κάνοντας τους άντρες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τις καμπύλες της.

pamela2pamela3pamela4pamela5pamela6pamela1

πηγή: http://www.pronews.gr

 

 

Διαβάστηκε 2622 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.