Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 01:06

Μοντέλα ποζάρουν πάνω στους πιο ψηλούς ουρανοξύστες και «κόβουν» την ανάσα (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται τα ύψη, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ήθελε να χάσει αυτή τη θέα. 

Η νέα δουλειά της φωτογράφου Mar Shirasuna «τρελαίνει» τις αισθήσεις και μας επιτρέπει να δούμε την Νέα Υόρκη με μια άλλη «ματιά». 

Η φωτογράφος αποφάσισε να ζητήσει από πανέμορφα, νεαρά μοντέλα να σκαρφαλώσουν στους πιο ψηλούς ουρανοξύστες της πόλης, να βγάλουν τα ρούχα τους και να ποζάρουν, λίγα μόλις εκατοστά πριν το κενό. 

«Ομορφιά και Νέα Υόρκη». Αυτός είναι και ο τίτλος που αποφάσισε να δώσει η τολμηρή φωτογράφος από την Ιαπωνία στη νέα της δουλειάς, στην οποία περιλαμβάνονται μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες, που «κόβουν» την ανάσα, όχι μόνο εξαιτίας της τοποθεσίας, αλλά και λόγω της θέας των γυμνών μοντέλων, που παρά τις δύσκολες συνθήκες καταφέρνουν να φωτογραφίζονται με αισθησιασμό.

Τα μοντέλα, η φωτογράφος και όσοι εργάστηκαν για την φωτογράφηση ανέβηκαν σε συνολικά 150 ουρανοξύστες στο Μανχάταν, ενώ η δουλειά της Shirasuna θα παρουσιάζεται σε έκθεση στη Νέα Υόρκη από τις 17 Μαρτίου. 

Οι απίστευτες φωτογραφίες της Mar Shirasuna

πηγή: http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 4127 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.