Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:23 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 22:52

Τέλος ο Τούντορ – Με Βλάνταν Ίβιτς ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ο… καντήλι της εμπιστοσύνης στον Ιγκόρ Τούντορ έσβησε, Ο Βλάνταν Ίβιτς αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Κροάτη προπονητή. Παρά την στήριξη που είχε στο παρελθόν, μετά και τις… ατυχείς δηλώσεις που θεωρήθηκαν υποτιμητικές για το ρόστερ από την ΠΑΕ, αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εκδόθηκε λίγο μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ. στην Τούμπα, αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».

Η απόφαση για το διαζύγιο με τον Κροάτη προπονητή είχε παρθεί από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό. Δεν ήταν τόσο η ήττα από την προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, όσο αυτά που δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, με έντονα σημάδια εκνευρισμού, ο Κροάτης προπονητής για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Τα λόγια του Τούντορ, την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι σε ευθεία ρήξη με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσαν «βούτυρο στο ψωμί» των ερυθρόλευκων και έγιναν «σημαία» υπεράσπισης των θέσεων τους από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του 37χρονου Κροάτη και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λούμπος Μίχελ ζήτησε την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και στην έκτακτη σύσκεψη της Λίγκας ειπώθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ατάκα «γι’ αυτό τον έδιωξα», όταν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επικαλέστηκαν τα λεγόμενά του.

Συμβούλιο και Ιβιτς

Η επικύρωση της απόλυσης του Ιγκόρ Τούντορ και των τριών συνεργατών του έγινε στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και λίγο μετά τις 15.00 ενημερώθηκε ο Κροάτης για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Το επόμενο τηλεφώνημα από τον Λούμπος Μίχελ ήταν προς τον Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος προπονητής της ομάδας κάτω των 20 ετών ενημερώθηκε από τον Σλοβάκο πρόεδρο, ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ετσι, η προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας θα γίνει υπό την επίβλεψη του Ιβιτς και των Ελληνων που υπάρχουν στο τιμ της ομάδας, μέχρι να ολοκληρωθεί και να στελεχωθεί το νέο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 8289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.