Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:45 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 02:51

Hannah Davis: Σαν θεά ποζάρει στις Παρθένες Νήσους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το περιοδικό Maxim σε παραλία της Καραϊβικής, πόζαρε η κούκλα Hannah Davis, η οποία φόρεσε ότι πιο σέξι μπορούσε να σκεφτεί και πόζαρε με «ημίγυμνη» άνεση στο φωτογραφικό φακό. Η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Davis θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως και όχι άδικα.
 
Γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στις Παρθένους Νήσους της Αμερικής και έγινε γνωστή από την καμπάνια αρωμάτων του οίκου Ralph Lauren. Η αρχή στο χώρο του μόντελινγκ έγινε όταν στα 14 της ένας φίλος της οικογένειάς της τη συνέστησε στο μεγάλο πρακτορείο μόδας IMG που την ενέταξε αμέσως στο δυναμικό του.  

To 2006 εμφανίστηκε στην καμπάνια ρούχων του οίκου Ralph Lauren και πρωταγωνίστησε στο διαφημιστικό σποτάκι για το άρωμα Ralph Rocks. To 2013 πόζαρε για τις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue», κάτι που της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. 

Διαβάστηκε 2682 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.