Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 19:04

“Το Πέμπτο Ευαγγέλιο” (νέος διαγωνισμός) για Τρίτη 1η Μαρτίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το Πέμπτο Ευαγγέλιο» του Ian Caldwell

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 1η Μαρτίου

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το Πέμπτο Ευαγγέλιο

Ένα χαμένο ευαγγέλιο, ένα αμφισβητούμενο κειμήλιο και η τελευταία επιθυμία ενός Πάπα που αργοπεθαίνει, ενώνουν δύο αδέρφια –και οι δύο ιερείς στο Βατικανό–, για να λύσουν το μεγαλύτερο μυστήριο της Χριστιανοσύνης. Το 2004, καθώς η θητεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, μια μυστηριώδης έκθεση προετοιμάζεται στο Βατικανό. Μία βδομάδα πριν την έναρξή της, ο έφορος της έκθεσης βρίσκεται δολοφονημένος. Την ίδια νύχτα ένας διαρρήκτης εισβάλλει στο σπίτι του πατέρα Άλεξ Ανδρέου, ενός ελληνοκαθολικού ιερέα και συνεργάτη του εφόρου, που ζει στην πόλη του Βατικανού μαζί με τον πεντάχρονο γιο του. Όταν η παπική αστυνομία αποτυγχάνει να βρει τον ένοχο, ο πατήρ Άλεξ Ανδρέου ξεκινά τη δική του έρευνα. Για να βρει το δολοφόνο, πρέπει να ανακαλύψει το μυστικό του νεκρού εφόρου: αυτό το οποίο τα τέσσερα ευαγγέλια και το λιγότερο γνωστό πέμπτο ευαγγέλιο αποκαλύπτουν σχετικά με το πιο μυθικό κειμήλιο της Εκκλησίας. Αλλά, καθώς αρχίζει να κατανοεί την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του φίλου του και τις συνέπειες για το μέλλον των δύο μεγαλύτερων Χριστιανικών Εκκλησιών, ο πατήρ Άλεξ θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν άγνωστο αντίπαλο, ο οποίος πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Διαβάστηκε 3090 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.