Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 02:21

Το σούπερ λάδι σύσφιξης στήθους που θα σε καταπλήξει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ανόρθωσε το στήθος σου με τη βοήθεια της φύσης!
Τώρα που είναι χειμώνας είναι η κατάλληλη στιγμή να «δουλέψεις» πάνω στο ντεκολτέ σου ώστε σε λίγο που θα έρθει η άνοιξη να είσαι έτοιμη να φορέσεις τα ντεκολτέ σου. Μάλιστα, επειδή αυτός ο ορός σύσφιξης χαρίζει σφριγηλότητα και τρέφει το στήθος, υπάρχει περίπτωση να το αναπτύξει και να φαίνεται μεγαλύτερο!
Υλικά
3 κ. σ. καστορέλαιο
3 κ. σ. ηλιέλαιο
3 κ. σ. σιτέλαιο
3 κ. σ. φουντουκέλαιο
4 σταγόνες αιθέρια έλαια από: θυμάρι, ρίγανη, λεβάντα, δεντρολίβανο
Φλούδα λεμονιού
2 κ. γλ. λιναρόσπορο
½ κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
Παρασκευή
Χτύπα σε μπλέντερ τα λάδια και πρόσθεσε τα αιθέρια έλαια. Μετά από λίγο δυνάμωσε την ισχύ και πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά για 4’-5’. Αποθήκευσε σε βάζο και ύστερα από 2 εβδομάδες σούρωσε το λάδι και τοποθέτησέ το σε σκούρο μπουκάλι.
Πρωί-βράδυ κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το στήθος. Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία χρειάζεται να το κάνεις περίπου 4 μήνες. Δεν θα πιστεύεις πόσο σφιχτό αλλά και απαλό θα γίνει το στήθος σου!
Πηγή: faysbook.gr

 

Διαβάστηκε 2596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.