Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 02:24

Αυτό είναι το φρούτο που κάνει τέλεια σύσφιξη στο πρόσωπό σου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σταφύλι πρωτοστατούσε στα συμπόσια των αρχαίων! Από τότε μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας φρούτα λόγω της υπέροχης γεύσης αλλά και της υψηλής θρεπτικής του αξίας. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους θεωρείται βασιλιάς των φρούτων χάρη στα ασύγκριτα συστατικά που περιέχει, κάνοντάς το την κυριότερη τροφή αποτοξίνωσης. Ένα από τα πολύτιμα αυτά φυσικά συστατικά του είναι η ρεσβερατρόλη. Πρόκειται για ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν τα φυτά για την άμυνά τους κι έχει αντικαρκινική δράση. Εργαστηριακές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορεί να καταστείλει τη δράση των ελευθέρων ριζών, κάτι που καθιστά το σταφύλι ιδανικό και στην κοσμετολογία. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, C και κάλιο και είναι η καλύτερη τροφή για το δέρμα! Αυτή είναι η εποχή του τρύγου, οπότε μπορείς να βρεις όποια ποικιλία σου αρέσει. Όμως μην αρκεστείς μόνο στην κατανάλωσή του αλλά φτιάξε και μια καταπληκτική μάσκα για σύσφιξη και ενυδάτωση του προσώπου σου!

Μάσκα για σφιχτό και λαμπερό πρόσωπο

Υλικά
10 ρώγες κόκκινου σταφυλιού
1 ασπράδι αυγού
χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση
Πολτοποίησε τις ρώγες σταφυλιού και χτύπησε το ασπράδι αυγού μέχρι να γίνει μαρέγκα. Πρόσθεσε στη μαρέγκα τα σταφύλια και το χυμό λεμονιού και ανακάτεψε με απαλές κινήσεις το μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και στη συνέχεια άφησέ τη να δράσει για 20’. Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με κρύο νερό και στέγνωσε με μια μαλακή πετσέτα. Τέλος βάλε την ενυδατική σου κρέμα και νιώσε το δέρμα σου σφριγηλό και νεανικό

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2174 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.